E cigg måste bli ett alternativ för cigaretter

Jag har sen länge nu använt en e cigg och tycker det både är bra då det smakar gott. Men också ett bättre alternativ än cigaretterna som jag rökte förut. Jag brukar om dagarna använda mig utav en e cigg. Som jag just nu har fyllt med en smak av frukt, riktig god är den.

Jag rökte massor med cigaretter förut. Men kände att min hälsa och ekonomi började bli sämre och sämre för varje år som gick. Så jag sa till mig själv att jag ska börja med något som kallas för en ecigg. Den är både smidig och bra

Jag känner att munhälsan har blivit bättre

Då man inte behöver stinka äcklig rök om dagarna och jag känner mig friskare och fräschare i kroppen. Men det jobbiga med allt det här. Är att jag ser allt för få personer som använder sig utav en e cigg.

E cigg

Jag kan ta en timmas promenad i stan och många gånger möter jag inte 1 enda person. Som använder sig utav ecigg, utan dem personerna man ser. Är antingen unga 20 åringar eller gamlingar som går runt med sin cigarett i handen. 

Vi måste få folk att inse att en e cigg

Är både mer hälsosamt för din kropp och för dina lungor. Men också gör att du inte behöver lukta så himla äckligt hela tiden.

Jag har märkt under tiden också att ecigg är mycket billigare också. Då det inte kostar så mycket att köpa en ejuice och en ejuice kan räcka i flera dagar. Så du som person skulle också spara en massa pengar under ett års tid.

Jag har visat min e cigg för kollegorna på jobbet och har fått hela 3 personer. Att byta från cigaretterna som de använde till en e cigg. Som jag visade dem på nätet vart man kan köpa dessa e cigg`s.